Over Fred

Fred de Wit is woonachtig in Hazerswoude-Dorp, maar voor en door het hele land inzetbaar. Fred is een creatieve, empathische fotograaf met oog voor detail.

Home » Over Fred

Voorstelling fotograaf

Hij stopt niet eerder dan dat hij de juiste foto heeft gemaakt van het onderwerp wat hij vast legt voor of van zijn klant. Hij werkt het liefst op locatie en in beginsel binnen de comfortzone van de klant.

Hij werkt het liefst op locatie

Hij houd van spontane momenten

Het vastleggen van detail is prioriteit

Natuurlijk daagt hij de klant tijdens het werken uit om ook buiten zijn / haar comfortzone te denken / treden, omdat daaruit de mooiste en spontane momenten vastgelegd kunnen worden. Juist dat zijn de momenten die een foto zo uniek maken. Fred heeft een jarenlange ervaring in de fotografie op extreme locaties en gebieden, zoals een Plaats Delict of in/op rampgebieden. In het buitenland legt Fred graag de unieke kleuren en bijzondere culturen en eigenschappen van het land en de bevolking vast. Niets mag verloren gaan en het vastleggen van detail heeft de prioriteit. Ook het fotografisch vastleggen van gevoelige momenten als de Post Mortale Zorg (zorg na overlijden) van een overledene en de rouwverwerking is geen onbekend terrein voor Fred. Juist door zijn foto ervaring in extreme situaties en locaties, heeft hij des temeer oog en gevoel voor de natuur, de mens en het dier ontwikkeld. Maar ook binnen een stedelijke omgeving voelt Fred zich thuis voor wat betreft de fotografie. Daar waar gevlogen mag worden gebruikt Fred ook zijn drone om sfeervolle foto’s vanaf hoogte te maken.

Alle foto’s worden beoordeeld en zo mogelijk bewerkt. Ze worden als JPEG-bestand met een hoge resolutie ter beschikking gesteld aan de klant. Dat kan via WeTransfer of middels een USB-stick.

De privacy van de klant staat hoog in het vaandel bij Fred. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is in deze van toepassing.

Vragen of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, advies of een afspraak.